Почуття легкості є,
Коли моє тіло знову туди приїжджає.
Почуття легкості є,
Коли моє тіло там мою душу забирає.
Коли вранці я встаю
І за брамку виходжу.
Коли дивлюся я на небо
І між хмарами лечу.
Коли там я для себе часу не маю,
Бо всім чимось допомагаю.
Коли там мене всі кличуть,
Безмежно чекають і люблять.
Коли я виходжу в своє поле
І дивлюся на маки кольорові,
Коли стою я на тій дорозі,
На якій я ще стояти взмозі.
Коли я на міст виходжу
І з душею своєю кудись лечу.
Коли легкий вітер роздуває моє волосся
І я вже забуваю про те,що колись сталося.
Почуття легкості є,
Коли моє тіло знову туди приїжджає.
І моя душа забрати себе дозволяє-
В Вапнярці це почуття ніколи не зникає!