Вона постійно переконувала
сама себе у сенсі своєї самотності
писала чи плакала чи провалювалась у прірву палкої параної
тонула у тенетах театрів і тінях тісного тіла
чекала чарів
втрачала віру
знову і знову знаходила зрадливі захоханості
не любила любити
любила