Неадекватний світ, неадекватні дії
Потрібно схаменутись, завершити війну
І протиставить силу знедоленій Росії
Розбити її впевненість і вивести зі сну
Здається світ весь спить, не розуміє плину
А час спливає швидко, потрібно щось робити
Стоять на місці часу немає, давайте з тилу
Підтянем нові сили, Росію щоб відбити
Кордони у вогні, і Крим давно палає
Війська стоять готові нанести свій удар
А серце біль за Батьківщину ніби розриває
А армія чекає дали щоб їм сигнал
У Путіна проснулись Гітлерівські ноти
Потрібно йому дати відсіч, щоби він
Щоб швидше всіх втікав хватаючись за грати
І покарати всіх хто бив йому поклін
І братній той народ, Росією що зветься
Так вигнати далеко, де він іще не жив
І на маленькі шмаття хай він весь розірветься
А кожен окупант усе життя щоб гнив
Наснага й сили є оборонять свою державу
На с не зламає ворог, що став у наших стін
Помрем за свій народ й за те що нам по праву
Належало віками що з прадідних колін
Прогнать ворожу силу, всіх покарать хто здав
Щоб не було повадним зраджувать державі
Героїв не забудем і зраду будем пам’ятать
Лиш других проклянемо, а перших окунем у славі
І поки світ прокинеться, Росія зірве кігті
Ми переможем в битві за рідний край
Державу возвеличимо на нові високі рівні
Ти лиш союзників і ворогів знай, пам’ятай
11.04.2014 року. (Яресько Я.М).