Щось за обрієм збулося
Розхлюпнуло гладкість мрій
Золоте тепло колодця
В світ несе святих олій
Красить терен біля хати
Що прорісся в виноград
Пензель ліг зеленуватий
Перемазав тихий сад
І народження шукають
Десь під ложкою землі
Квіти що мов відчувають
Непочутий спів весні
Їй псалом шепоче вітер
Грають скрипом гілки слив
Їй плетуть віночки діти
В хвилі річкою пустив
Пахне свіжо наче мята
Нове дихання спиняє
Огляд за польотом птаха
Що до сонця підлітає
І прямо в небі молоко
На синій скартерті розлила
Весна що слухала псалом
Землі яку так полюбила