Спинись, чекай! Дай в тебе закохаюсь!
Я віддам тобі пісні і всі вірші!
Раніше закохатися боялась,
Тепер я хочу, щоб ти то́го навчив.
Ти забирай все моє тепло з долонь собі,
Я хочу за тобою до писку сумувати!
Шкрябати зізнання на кривому папірці,
Й твої стомлені руки безтямно цілувати.