(З присвятою К.М.Т)
Цього вечора ми вже не вперше дивились один на одного
через скельця жовтих окуляр.
Нажаль, не вперше.
Мабуть ми дійшли до межі, до кордону
і прийшли до криниці нерозуміння
ненароком взяли горнятко розчарування
просто дуже хотілося пити
ось і не подивились що всередині
Ти кажеш, нікому не довіряти
Поглянь довкола,друже!
Просто поглянь
але серцем
серцем Людини
а не тим що там в тебе зараз всередині
Ми дійшли до роздоріжжя двох доріг
ти піднімеш слухавку і непомітно підеш однією
нам же не туди, друже!
Ти ж мене не слухаєш...
Бувай, друже.
хай тобі не трапляються розчарування
і буде побільше цигарок.
ДРУЖЕ
яке гарне слово
вимовлене востаннє.
(Загублена в собі)