Пам'яті Т.Г.Шевченка і до 200-річчя народження...
Тече вода,тече Дніпро,
А куди не знає,
Тече вдень,тече вночі
І не повертає.
Назад не повертає.
Не повертає!
Попід небом орел летить,
Козаків шукає,
Поховали вже усіх,
Що робить не знає.
Кого вбить не знає.
Не знає!
Повертаються лелеки,
В степи і до хати,
Там не ждуть вже мене
І батько,і мати.
Батько і мати!
Закричать і дикі гуси
Своїми ключами,
І летять разом з Дніпром,
Вода замерзає.
Вода замерзає!
Тече вода,орел летить,
Лелеки на полі,
Дикі гуси прилетіли
І знову на волі.
На волі!
Орел,Дніпро і лелеки,
Дикі гуси і я на волі,
На волі!
Волі!Волі.
Летять літа,летять роки,
Вітер зупиняє,
Сонце спинить,обігріє
І собі тікає.
І за гори,і за море,
Зо обрій тікає.
Сонце і собі тікає.
Додому тікає.Тікає.
18.06.2014 р.