Це відбувається зі мною знову та знову,
Коли ти поруч, в мене зовсім відбирає мову.
Тому я не можу виразити свої щирі почуття,
Якщо цього не зробити, то відійду у небуття.
Проте так важко підібрати потрібні слова,
Краще дізнатись правду, якою б вона не була.
Ти не можеш зрозуміти мене, чому я завжди мовчу,
Проте це лише з-зовні, в середині я до тебе кричу.
Нажаль ти ніколи мене не чуєш та цих слів,
Як би я не намагався донести це і як би не хотів.
Жити у мовчанні мені доведеться завжди,
Але я скажу тобі ці слова, ти лише трішки зажди.