Раз,два,три!
Ідуть Українські солдати!
Батьківщину захищати!
Україну захищати!
Не нападати!
А захищати!
Україну захищати!
Раз,два,три,
Ідуть солдати,
Україну рятувати
Від бандитів,ворогів
І проклятих москалів.
Берегти батьків,синів,
Своїх дочок,матерів.
Батьків,матерів!
Прямо із Майдану
Йдуть у бій солдати,
Україну боронить,
Бо вона їх мати,
Україна-мати!
Слава Україні!
ЇЇ треба захищати!
Україну захищати!
Захищати!
Захистити волю,
Правду і свободу,
Бо ми Українці,
Козацького роду.
Українці-Козаки!
Козацького роду!
Українці-Козацького Роду!
Раз,два,три!
Ідуть вояки,
Україну боронить,
Ворогів карати
І вільними стати!
Від проклятих москалів вільними стати!
Від москалів вільними стати!
Раз,два,три!
Ідуть солдати,
Україну захищати,
Батьківщину берегти,
Щоб полям,садам цвісти.
Україні цвісти!
Україні розквітнуть!
Розцвісти!
Україні цвісти!
Цвісти!
11.07.2014 р.