Мамо! Ти знаєш, це, мабуть, останній мій лист!
Сьогодні мене врятували від кулі у полі
Я йшов у окопи у пошуку відчуттів,
А зараз згораю у пекельній агонії болю!
Мамо! Ти знаєш, це, мабуть, останній мій лист!
Сьогодні зозуля пророчила лютую зиму.
Мамо! Бачив я смерть і я бачив біль,
Бачив я рани криваві і лики безсмертні
Знаєш, матусю, я смерті дивився впритул!
Голову гордо увись підіймав я
І лиш увісні твої очі сумні, тихо шептали молитву незнану
Мамо! Ти знаєш, це, мабуть останній мій лист...