У місті Пяченца(Італія) відбулася спільна різноконфесійна і різнорелігійна молитва "За дітей війни". Були присутні більш 500 чоловік. Незважаючи на різні віроспловідання, молилися разом.
Дітям Донбасу.
Я вже ніколи не піду до школи,
Мене не збудить мати не зорі,
Світанки не зустріну вже ніколи,
Не буду гратись з друзями в дворі.
Мене не поцілує на ніч тато,
І м”яч мені не купить вже дідусь,
Я не зумію більше посміхатись
І темноти вже також не боюсь.
Я вже не чую ні страху ні болю,
Хоч знов бомбить щоночі лютий кат.
Я бачу, плаче матінка за мною,
І посивів від горя менший брат.
Не стану я ніколи вже солдатом,
Ні лікарем, як мріяв я завжди,
Між зорями мені вже не літати,
Бо вже мені до них не дорости.
Мене нема тепер уже між вами,
Мене збудила куля на зорі,
І відпустивши теплу руку мами,
І влився в журавлинії ключі.
За хмари звуки вистрілів лунають,
Від горя десь сивіють знов батьки,
У небо янголята відлітають,
Назавжди залишаючись дітьми....
N.Hammouda-
02-08-2014