Загорнися душа у літні полотна духмяні,
Під струни гітари танцюй незрадливої ночі,
Цілунком лікуй пропалені тугою рани….
Я поруч…назавжди….я буду там де ти хочеш…
За руку тримай не пускаючи трепетне щастя,
Як важко - шукай розуміючі очі навпроти -
Ти зможеш…я знаю…ми сильні…нам разом удасться…
Бездонно багато сказати покликаний дотик…
Натхненням запалюй буденністю сповнене небо…
Додому чекай…сусіди ОЕ уже також співають..
Пізно надворі…втома …тримайся - так треба -
Зорі за хмарами теж про це знають….