Ви дуже занепокоєні,
А в нас помирають воїни,
Ви міряєтесь посадами,
А нас поливають «Градами».
Вигадуєте нові санкції,
Тримаєте певну дистанцію,
Вони же сміються у вічі,
І танки заводять нам вдвічі.
Та що ж ви за люди – політики?
Чи ми українці вам гвинтики?
Чи жертва нова з нас готується,
Гадаєте вас не стосується?
Де ваша сміливість державники -
Словесні наші порадники?
Чому зашарілись ?Соромитесь?
До кого, до чого ви молитесь?
Слова ваші дійсно красиві є,
А де ж допомога силою?
А де ж відсіч ворогу лютому,
Що сіє і сіє смуту нам?
Пришвидшуйте дії реальнії,
Бо битви грядуть вирішальнії,
За наше майбутнє омріяне,
Що сплачені кров’ю й подіями.
За те щоб, не знищили ворони
Тримаємо оборону ми!
Країна від болю здригається,
Хіба це вам не озивається?
Чекаємо, браття, хоч стогнемо:
Гей Польща,Литва і Естонія!
Канада, Німеччина, Данія
Америка гей і Фінляндія.
Разом ми усе подолаємо,
Пробуджуйтесь швидче!Чекаємо!