Подзвони мені вранці або вночі,
Скажи, що сумуєш за мною.
Обійми мене міцно там, уві сні,
Стань моєю стіною.
Скажи, я потрібна тобі,
Наївна така і дивна?
Чи просто не розібравсь в собі?
Хоча я також повинна.
Напиши мені пару фраз,
Запитай як справи, погода...
Я відпишу тобі котрий раз,
Що розлучатися було шкода...
Як хотілось мені тоді
Час назад перевести,
Дарувати весь світ тобі
І всі хмари від тебе відвести.
Не потрібно цього, дарма,
Говорити це все навіщо?
Те, що було - уже нема(є),
На столі - недописані вірші...
14.07.14