Ти, цілуй мене, знов цілуй –
Так же ніжно і щємно.
Подаруй, мені подаруй –
Світло, щоб не даремно…
Ти, відчуй мене, відчуй –
Цим теплим подихом осіннім.
Ти, почуй мене, почуй –
Тихим шорохом, голосінням...
Ти, люби мене люби –
Все життя своє, віддавши.
І живи, собі живи –
Крила щастя разом склавши...
Ти, кохай мене, кохай –
І поміж всіма цими днями.
Не спиняйся, не чекай –
Як осінь прийде з холодами...
Ти, стрічай мене, стрічай –
Як тоді давно, весною.
Розчинюся в тобі, знай –
Стану річкою живою...
Ти, відкрий мені, відкрий –
До душі своєї двері.
Бо з тобою я живий –
Це кохання на папері…