Дівчинка все ще грається в піжмурки
і вам не вдасться побачити де вона
ліс її думок занадто непроглядний
Дівчинка любить запах сонця
дівчинка любить слово
казкові замки
з монстриком біля дверей
обов’язково з монстриком
Дівчинка любить какао
дівчинка любить світло
тримати осінь в долонях
і самотність
обов’язково самотність
Дівчинка любить ілюзії
дівчинка любить тишу
малювати дощем по вікнах
і смуток
обов’язково смуток
Вона заховалась далеко в собі
та все ж ви можете спробувати
пошукати
там де пахне шоколадом
де тепло