Василь Мацапура – то наш кандидат!
Народу він профі-служник. Демократ.
(Спочатку,
Василь
був "еСДеків" людина,
2002-го
в "ТУНДРі"
бив кригу,
в 2006-ому –
в "їх Україні",
в 10-ому –
авторитет серед "ригів".)
Гей, бізнес, культура, робочий ти клас,
Василь Мацапура працює для вас!
(Возив
в 90-их
"бариг"
до кар’єра,
ділив на частини
і землю,
і небо;
потому
зробив політичну кар’єру –
і цілий район
підім’яв враз під себе.)
Василь пам’ятає коріння своє!
Годує народ і роботу дає!
(Отут –
без питань,
кажуть наші джерела:
під Васею
ферми,
цехи
і заправки.
Захочеш піти –
та в містечках і селах
немає вже інших.
Сиди та не гавкай!)
Будує садочки, церкви та лікарні!
Ремонт на даху та стовпи вам ліхтарні!
("До раю квиток
не проблема купити;
герой
обіцяє всім поміч
надалі",
"За все
Василю
щиро дякують діти" –
так кажуть
на мерському телеканалі.)
За волю приклав він чимало зусиль;
Майдана герой – Мацапура Василь!
("Тітушок" збирав,
катував активістів,
"общак"
рятував
у швейцарському банку...
Та в лютому
Вася
раптово змінився –
і чорно-червону
надяг
вишиванку.)
Василь помагає солдатам під Щастям,
готовий життя за державу покласти!
(Є друг в Василя
у військовій частині,
тож,
хто б дивувався...
а, просто дивіться:
знайшлась в Мацапури
цистерна бензину
і натівський харч
надійшов у крамниці.)
Тож, є представник в нас достойний громади,
на вибори всі!
Ну, збирайтеся, гади!
Василь Мацапура!
Василь Мацапура -
чіпкий,
мов реп’ях
і жорсткий,
мов залізо.
На перше
собі
голосуєте
здуру,
потому
уже
він із шиї не злізе.
Подумайте трохи,
посмійтесь,
поплачте –
такі Василі
є, напевно,
повсюди,
де власна країна –
стороння
неначе,
де самі до себе
байдужіють люди.
жовтень 2014.
увы,безответственность и глупость наша,как и нежелание помнить,видеть и анализировать на каждых выборах роет нам яму все глубже,если так будет и на этих,боюсь нам будет каюк...надеюсь Ваше интересное стихотворение поможет кому-то сделать правильный выбор.