Поглянь на небо, по - молись!
Віддай усе у руки Бога!
Своєю мрією ділись,
Ділись! Молись!І вір у Нього!
Твоє життя в руках Христа.
Його любов живе в тобі
Ти не була й не будеш,
У цьому світі – світі тьми
Бо маєш світло ти Моє в душі.
Відкрийся там де кажу Я.
Не бійся ти, моїх доріг...
Я збережу! Допоможу!
Повір! І сила віри підійме!
Люби себе, бо Я люблю
Любити буду,
З тобою Я, бо ти Моя.
Я перемогу подарую!
Тебе дитино чув і чую!
Відкинь думки лихі,
І тих хто каже пропадеш,
Ти квітка у Моїм саду!
Чекаю Я твою красу!
Чекаю пахощів душі!
З тобою ангели мої!
Вони з тобою є завжди!
Ти просто жди…
Ще трішки, жди…
Прийде весна ти зацвітеш!
Усе душа ти зрозумієш.
Благословлю тебе усім
Про що ти мрієш!