Щодня я маю двадцять один шанс.
Двадцять один щоб щось в житті змінити.
Серце й душа вступили у альянс.
В альянс який для мене хоче щось зробити.
Вже двадцять перший день блукань в собі.
Блукань що мене хочуть зупинити.
А я ж, чомусь боюсь признатися тобі
Що мрію я, тебе щасливою зробити.
На день я бачу тебе кілька раз
Точніше кажучи аж двадцять одну зустріч.
Далеко-близько, разом-окремо водночас,
За сотні миль або ж просто віч-на-віч.
Щодня боюсь я двадцять один раз
Двадцять один поговорить з тобою.
Вже вивчив двадцять один набір фраз.
Від них в декого серце обливається смолою.