Сумні креветки... Пива ґальба...
Кружля під шепіт скрипаля
Стара, мов герцогиня Альба,
Планета з іменем Земля...
Поміж походів до аптеки,
Після перегляду кіно,
У вальсі з Місяцем далеким,
Що теж на пенсії давно...
Старіюча, у спробах марних,
На нас вдягнути, несвятих,
Стрічки веселок семибарвних
Після потоків дощових.
Не добра, і не навіжена,
А просто: творчості екстаз...
В полоні витвору Шопена,
Забула за підступний час...