Ти ж таки думаєш про мене і наче мрієш?
Ліричний відступ. Все довкола мліє…Млієш?
Ти ж не зважаєш ні на що, коли кохаєш?
Волосся милої в осіннім цвіті ти купаєш….
Ти дзвониш й інеєм на дроті завмираєш,
Коли вже вкотре почути знов її жадаєш.
Ти ж днями і ночами все довколами літаєш,
Руками ніжними туманний пар її думок гортаєш
І мальвами заквітчане чоло у зморенні цілуєш,
А далі ти гальмуєш. Далі ти гальмуєш.