дерева вростають під шкіру,
коріння пускають у вени
вивертають наззовні легені,
і я видихаю кисень.
гілки пальців і листя волосся
рухаються у такт вітру...
залиши мене тут, досить -
дай побуду деревом ніч цю.
пограю з води смолою,
послухаю істинну тишу...
повертайся на ранок за мною
я для тебе себе залишу