Спи, моя кохана, спи,
Як дощ, який іще не випав з хмари,
Як сльози, що не витекли з очей,
Як той студент, що не пішов на пари...
Спи, моя комашка, спи,
Нехай буде розтріпане волосся,
Ти щось сказала? А, мабуть, здалося...
Спи ніжно так, як спить вночі колосся...
У полі в ніч безвітряну, п'янку.
Ти просто спи в обіймах непомітно,
Як спить у бур'янах тендітна квітка
Улітку... Хоч і на дворІ зима...
Ти не сама! З тобою твій щасливий,
Але такий знедолений співак.
Ще б пак, так хочу обійняти
Тебе за талію твою тонку,
Але природа потребує спати,
Вже через дві години нам вставати,
Заснув і я, лежавши на боку...
Чудове, щире-прещире... Бажаю співакові ніколи більше не бути знедоленим, а тільки щасливим - хай недосип через кохання надає енергії і натхнення. З Новим роком!
Інфант відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00