Недолюблюю художні засоби.
Може, якби не школа, я б їх більше любила,
А так - ми робили "ідейно-художній аналіз"
(Чи як там воно називається)
Нє, ну мені то, звичайно, було легко,
Але авторам, думаю, б не сподобалось
(Як ми розбирали їхні твори)
І от я думаю:
Якби хтось колись з якогось дива
Вирішив розібрати ідейно-художньо
Якийсь мій віршик,
Хай би не знайшов у ньому
Жодної метафори
І жодного сраного епітета,
Хіба що такі:
Великий... Малий... Чорний... Білий...
Фіолетовий...