Світ створений, щоб змінювати плани,
Усіх ось тих, що їх складають наперед.
У світі даного століття лиш обмани,
Що творять наші почуття як Архімед.
Хоча наука, нам в стосунки нідочого.
Ти намагаєшся знайти усе в книжках.
"Шекспір", "Ромео і Джульєта" молодого,
Різні казки, зізнання у коханні у листах...
Ти прочитала майже всю літературу,
Подібного до мене, ти героя не знайшла.
Ти вивчила фігури, повну їх структуру,
Та все ж до висновку зі мною, не прийшла.
Я ж говорив, що копій не створили,
І зараз в тебе я єдиний екземпляр.
А також книг не встигнуть написати,
Якщо, в кохання заховаюся футляр.