Для тебе я не Сталін, і не Гітлер,
Для тебе я - простий, такий як інші...
Я так хотів колись донести світло,
Але як всі - ставав із часом гіршим.
Для тебе я не друг і не коханий,
Для тебе я - простий, такий як більшість...
Я так хотів відбутись незрівнянним,
Але ставав, немов хлібець, черствішим.
Для тебе я не Бог, і не ікона,
Я не хотів таким для тебе бути...
В моїх очах, я, як шматок бекону -
З'їсиш - і можеш геть забути!
Умить ми обмінялись почуттями,
Чоло моє умить стало яснішим...
Я ненавмисно знов прийшов до тями,
І світ мій став навколо яскравішим!́́