Гори, ліс, краса, роздолля!
Закотила мене доля
В цей чарівний, дивний край.
Насолоджуйся! Гуляй!
Пий гірську цілющу воду,
Надивляйся на природу,
І співай... Співай! Співай!
Забувай про всі турботи!
І ніякої роботи!..
Так приємно!- скрізь і всюди
Тут привітні, щирі люди;
А повітря тут яке! -
Кришталеве і п"янке
Від настою трав і глиці,
Смерекової живиці,
Від квітучої долини...
Жаль лиш - час тут швидко лине.
Я, хоч зовсім не старався,
Все ж, у нього закохався,-
Він чудовий, чарівний,-
Прикарпатський рай земний!
Не береться на браваду,-
Ось і восьмий день позаду...
Все проходить. Все минає.
Серце болісно гукає:
Прощавай , чарівний краю!-
Пречудові дні були!-
Чи зустрінемось коли?!