У твоїй шклянці градусний напій,
у погляді є пристрасне бажання.
Твій мозок відключився і дав збій:
ти зробиш божевільне без вагання.
Ти в клубі проведеш аж цілу ніч,
ти будеш заливатись алкоголем.
Добу не спати - то звичайна річ.
А потім на навчання з різким болем.
Ти виблюєшся вранці тільки встав.
Для тебе це давно вже стало стилем.
Дві перші пари ти уже проспав.
На третю йти заледве маєш сили.
Опухлий, в голові ще наркота.
Ти довго згадуєш яка сьогодні дата
Для тебе все веселощі і гра,
а не життя, що треба проживати.
Отрутою ти труєш свою кров,
здоровя губиш, психіку ламаєш.
Як до такого стану ти дійшов
і цінності реальні забуваєш?
Вільна Птаха