Доля…
Ми раптом... шляхами йдемо невідомими,
Хоч донедавна і подихи були спільними…
Так із закоханих двоє стають знайомими…
…Але не вільними…
Відчай…
Не вдасться бути обом почутими,
Мабуть, із болем на двох вже ніщо не зрівняється,
Так із закоханих двоє стають забутими…
… Біль повертається…
Спогади…
В пам’яті все до хвилини кожної,
З часом ті спомини стануть для двох отрутою…
Так із закоханих двоє стають…
… А можна я…
Тільки для тебе ніколи не стану забутою?...
(9.08.2013)