Зашепочи мене коханням
Любові маревом вгорни
Застигло полум’я бажання
За небосхилом самоти
Розмиті привиди-підозри
Закрались тінями в душі
Начаклували дикі грози
В моїй зболілій голові
Зашепочи мене коханням
Цілунком спраглість віджени
І жменьку ніжності у каві
У ліжко зранку принеси