А що можу я
коли навіть несила
відкривати очі
дихати
жити
втілювати мрії
коли ранок -ніч
коли люди -написана
мовою богів книга,
яку вмів читати лише Борхес
коли я- згорток думок
що спливає по ріці
і хто-зна що там всередині
зрештою
можна втонути
змінити професію
змінити місто
змінити країну
ніхто й не помітить
можна продовжувати писати
слухати Pink floyd
ходити по дахах будинків
далеко від всіх
далеко від себе
зішкрібувати залишки слів
залишки сил
йти далі
And nothing else matters...