Ти так дививсь у зелені очі, що аж тошно ставало.
Ти міг піти, але залишався і в любові клявся.
Пах дибивсь назустріч мені, та серце мовчало.
Ти бути моїм дуже хотів. Я вірю — ти намагався.
А серце тебе штовхало у морду. Мовчав. А чому ?
Боявся зобидить. Тебе ж ніхто не судив. І не судить.
Хіба ж я винна, що не та ? Хай тобі інші люди
Знайдуть справжню кралю ... ну, ту, що приємна душі...
Якби моя воля, то була б я твоєю. Ніхто б і ніколи б
Не порушив союз. Тебе варта інша. Так тяжко, але
Бажаю найкращого. Знаю — тобі судилося долею
Тобі відшукати в якійсь іншій ... мене...