Космічні горнила
Все мелять історію часу
А ми відходили
Три рази до першого класу
Учились любили
Плювались наліво-направо
Стомились
І склали всі іспити.
Браво!
У Бога на плечах -
Коромисла душ і
Ди-я-во-ла...
Він знову приходив
Та ну ж!
А де я була?
В розкриті серця
Заливав Себе
Наче дитиночці:
Комусь із відра
А комусь -
По краплиночці.
Треную кулачний
Свій м'яз -
Серце схоже із
Маткою.
Над прізвою
Є перелаз
Як над річкою
Кладка є.
Сміюся до себе:
Яке ж ти наївне
Нескорене...
Я виросту завтра
А що було вчора?-Не
... Згадую
Сил вистачає
На мрійництво
І вчитися-вчитися-вчитися
Так, мов вкололи снодійне.-Тво-
Їх сильних рук
Загорнуть
Ко-лис-ко-вою:
В нечутнім А-а
Знову У-у-у...
Планети-подружки
Не просять нічого
В Гармонії.
Я сплю
Без подушки
В саду
Де зірки
І бегонії.