Всели надію Україно,
Що я потрібен ще тобі,
І я полину,все покину
Ще раз повстану в боротьбі
Нічого більше не залишу
На окупованій землі.
І повенутися б туди - де будуть
Разом батько з сином,
І жити в мирі - ти і я,
...так склалося моє життя,
Прости мене моя земля.