"Самовпевнено"
Ти кажеш , що не боїшся смерті ,
Бо рано чи пізно помирають усі
Просиш людей , щоб були відверті,
Коли душі їхні знаходяться на самоті.
Тобі ж бо здається , що знаєш усе
Прожив ти уже - кілька десятків років ,
Задумайся краще куди все іде
Зарозумілість твоя , як фруктовий букет соків.
Наврядчи зумієш пояснити людині :
Яка в п'ятдесяті втратила батька, а тепер сина ,
Вона ж бо знає життя і смерті гордині
Її злощасний досвід - це життя картина.
Так не розказуй усім про життя та справедливість,
Бо не всім до тебе, та й тобі не до всіх
Краще оціни значення слова сміливість
Бути зазнайком і премудри то є великий гріх.