Ти цілуєш мене крізь сльози,
А за вікнами лупить злива;
Нас не здатні злякати грози.
Я з тобою — тому щаслива!
Дощ нехай підвіконня трощить,
Град хай цілить на дворі айстри;
Хай та злива весь день полощить —
Не псує нам негода настрій!
• 29.04.2015 •