Над віконечком є зелений квадратик (після опції для наголосу *А*). Треба натиснути на нього і в рамці коментаря чи відповіді на коментар (залежно від того, куди Ви хочете вставити картинку) з'являться дві квадратні дужки *img*. Між ними треба вставити код картинки. Для цього шукаєте в Гуглі чи Яндексі зображення на потрібну Вам тему (квіти, весна, літо і т.д.) відкриваєте вибране зображення в окремому вікні (воно має бути на білому фоні без інших зображень). Зверху над сторінкою є посилання (адреса зображення). Треба його копіювати, повернутися до свого коментаря у Клубі Поезії і скопійоване посилання вставити між цих двох квадратних дужок. Потім натиснути опцію *відправити*. Якщо все зроблено правильно, зображення з'явиться.
Можете потренуватися у своїй гостьовій книзі (а потім стерти коментарі).