Ми випадково так зустрілись
Неначе хтось запланував
Неначе так вже нам судилось
Тоді ще ти мене не знав
І я тебе ще не пізнала
Ще зовсім юною була
Тоді тебе ще не шукала
Але так вийшло, що знайшла
Це було раньою весною
Душа співала і жила
Тоді ще ми чужі з тобою
Зустрілися у джерела
Ти все вдивлявся в чисту воду
А я на тебе, крадькома
Таку чарівну, гарну вроду
Не зустрічала ще весна
Тоді усе і закрутилось
Побачення, палкі слова
Тоді так часто серце билось
І так кружилась голова
Та час ішов, слова згоріли
І темним пилом серце вкрили
І ти холодним, тихим став
Мені вже вірші не читав
Пішла весна і ти пішов
Напевне іншу ти знайшов
Мені ж залишив гостру рану
І все ж спасибі, мій коханий!!!