Життя - це гра
І важко грати в неї
А він зіграв поставив все на кін
Поезії англійської рубін
І він забув про титул і звання
По світу мандрував він навмання
Для нього головним була свобода
Краса душі, а не тілесна врода
Та рано смерть забрала цей в нас скарб
Це виглядало наче злий чийсь жарт
Бо він пішов не на свою війну
І смерть спіткав геройську і страшну
Земля забрала його бліде тіло
Душа ж на небо навіки злетіла
Та він живе в серцях і сторінках
В своїх поемах і незбагненних віршах
Бо для поета смерть ніщо а смерті гірше забуття
Воно вбиває сенс життя!