ДІВЧИНА СТРАЖДАЄ, ДІВЧИНА РИДАЄ
Дівчина страждає, дівчина ридає,
За милим своїм виглядає.
Вона не може і їй тяжко без нього жити,
І просто хоче дуже сильно його любити,
А він не знає, що вона за ним страждає та його чекає!
О так то люди в житті буває,
Вона страждає, його чекає,
Вона різкою себе уявляє,
А він не знає, що буває з нею.
І все це називається різкістю тупою,
Або нестриманою!
Він сам чекає, також страждає,
вона це знає, а він чекає!
Не страждай, не плач і не ридай, все дурне з голови виганяй,
Іди до нього такого, як – ти, і йому все прощай,
Якщо є що прощати...
Думки свої спиняй, все, що надумала собі, міняй!
А тільки Бога прославляй!
08. 08. 2015 р.
А. Рогуля