Такий чудовий день сьогодні:
Сміється сонце на усі вуста,
І зникли десь безмежно дні холодні,
Й в обіймах ніжиться усе тепла.
І все здається світлим і надійним:
Земля, що під ногами, й небеса;
Життя іде своїм шляхом стабільним,
Та тільки щось мовчить-щемить душа.
Чогось немає в ній, чогось не вистачає,
Того, що не вміщається в слова,
Що раптом так приходить і зникає
Й без чого залишається німа.
І не повітря це, не хліб чи добре слово,
Це струм, потік якогось дивного тепла,
Що закувало серце у окови,
Які не скину вже ніколи я сама.
Дні повинні бути чудові незалежно від обставин...
Гарно!
Irusia відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Я погоджуюсь з Вами! Але як просто й легко зруйнувати об'єктивний позитив суб'єктивним негативом! Зворотнього ж досягнути часом практично неможливо.
Дякую Вам!