Створи мені цієї зими, щось таке дуже дивне,
Що буду я пам'ятати і вічно тримати у власній душі.
Шепни мені одне слово наївне яке ніхто не збагне,
Щоб ніколи нікому його не продали німі торгаші
Заспівай мені щось із новорічним настроєм,
Про погоду - перший сніг і легенький мороз.
Про образи і примхи забудемо, що пам'ятали,
І реальність нашу почнемо сприймати всерйоз.
Напиши мені, щось без пустоти і тихого вітру,
Що обвітрює душу видуваючи з неї натхнення,
Залишаючи мені із сотні частин одну лиш літру,
Якої дуже мені мало на це і майбутнє сьогодення.
Намалюй мені щось із душею твоєю барвистою,
Щоб зігрівся я нарешті у цьому холодному світі.
Подаруй мені все ж картину цією зимою сріблистою,
Щоб залишились у мене на серці на завжди графіті