Сьогодні рівно рік, як ми з тобою вдвох.
У серці дивний щем. Попереду надії.
Люблю тебе! Люболю і млію від думок:
Чи зберегти любов назавжди я зумію?
Ось, зараз увійдеш. Цілунок. Дотик. Мить.
Тонутиму в очах твоїх небесно-синіх.
А потім буде ніч, яка нас обпалить,
І заколише в снах на піднебесних крилах.
Вечеря при свічках. Троянди. Ти і я,
Улюблений наш вальс. Ось музика вже лине.
Так до світанку нам, чи може аж до дня
Не розірвать обійм-бо ми одне-єдине.
Здригнулись при свічках зірниці кришталів,
Забилось серце так, що музика змовчала,
Бо слів твоїх важких, що вдарили мов грім:
"Тебе я не люблю!"-в цей вечір не чекала.
Чудовий вірш. Ви ніби мою історію написали. Так само сталося у мене, вже навіть плаття було куплене. Не варто ні про що жаліти, бо значить, то була не ваша людина. З наступаючим!
Яка чудова лірика кохання!!! Остання фраза... Але це життя... Воно завжди балансує... Та хай іде собі з Богом... Попереду Новий рік, а з ним - все нове!!!..........................................
З НАСТУПАЮЧИМ!!! ВСЬОГО НАЙКРАЩОГО ВАМ!!!