Марія, Машенька, Марічка.
Прекрасне й ніжне це ім’я.
Марійка, Машенька, Маруся.
Назвав хто так колись дитя?
Пробігли роки, пролетіли.
Води багато утекло.
Студентство, заміж – все до діла.
В руках прекрасне ремесло.
Скажу - бухгалтер ти від Бога,
Крутішого ніж ти, не знаю я.
Пишається тобою все ваше ДЕУ
Й твоя рідненька бухгалтерія.
Бути щасливою хотіла ?
Бог щастя дав на цілий вік.
Сім’я прекрасна в тебе, Машо,
Й коханий, славний чоловік.
Чудових діток Бог тобі дав.
Вже внук – пустунчик підроста.
Нехай росте вам всім на радість,
А роль бабусі не проста.
Отож, бажаю я здоров’я,
Тобі і всій твоїй сім’ї.
Потіште нас в Новому році,
У гості приїздіть до нас.
Ми будем вам всі дуже раді,
Бо любим, Березовські, вас!