З Днем народження вітаю
Дорогу подружку.
За її міцне здоров”я
Вип”ю аж чекушку.
Будь щаслива, моя рідна,
Милая Галинко.
І щоб смутку не було
Навіть і краплинки.
Алік – любий чоловік,
Щоб кохав до віку.
Цілував на день по стільки,
Щоб збивалась з ліку.
Донечки – Танюша й Тая,
Радують хай маму.
По статті «Сім”я і діти»
Виконують програму.
А молодшенький Андрійко,
Неслухняний хлопчик.
Нехай маму не дратує,
Любить, радує, шанує.
Внученята, твої милі,
Щоб росли щасливі.
Оля, Соня й славний Льошка
Це найкраща твоя трьошка.
Щоб на РІФІ у долярах
Зарплату платили.
І щоб нерви не тріпали,
І щоб кров не пили.
Хай щастить тобі, подружко,
Мила, щира, дорога.
Щоб під синім мирним небом
Ти як квіточка цвіла.