Валя Савелюк відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
усілякі крайнощі - мають спільну основу, тому мало чим відрізняються, якщо відрізняються взагалі - спільна основа тут - зневага до всіх "інших" і потреба вивищитися, щоб диктувати-домінувати - і там і там комплекс влади, який, до речі, кажуть психологи - не підлягає вилікуванню чи корекції... з обох боків - психопати-нарциси, які захлинаються ненавистю... фанати - це безумці, і якщо українофобів ми бачимо і ставимося до них, як до оскаженілих хижаків, то їхні "прямі протилежності" - навіть більш небезпечні, бо прикриваються личиною ніби-то любові... і нападають на "своїх", хоча своїх у них і бути не може... я обминаю ці кипіння пристрастей давно, але от знову почалися спроби "навчити мене родіну любіть"... треба мудро незважати, але інколи стається таки "реакція" на постійне нахабне подразнення...
Ви, Наталю, праві - б"ють себе копитом у груди ті, котрі відчувають потребу довести - і насамперед собі, що вони "сильно люблять", оскільки знають, що нічого подібного до любові у собі не носять... не мають і не переживають, тому вину намагаються перекласти на будь-кого іншого.. їм би помиритися з собою - і все було б краще - і їм, і всім... але ж - амбіції не дозволяють...