Мынэ додалы ф чорный спіс!
Вы чулы во, ятвягы?
Ну, хы, ны хочю й на вкраінц
Жынытыса й рас с парю зь.
Аджэ ж. ХоТелоСь бык, я шь Бык Сь,
Долізты й во й до краЛі зь,
Шо ажь ф 7наццатым маі
Тылушычко рапт стаЛа зь.
А я ж жадаю прам йійі
ДобытыСа, вы бачтэ.
Бо, го, таКыя вершы пісь,
Сё піс аз уфставаЕйць!
Ну, шо ж, Олэсько, дай це Біг
Хоць Бугая спайМаты.
Бо я увзе тут во утріс
Коло колка ф штанцах, згынь.
Я ж тут хвалю сыбэ, дывысь.
Бы й о та файна самка й.
... в мынэ ж шэ е й дівчатка