Вчителько Моя,зоре світова… Такими словами хотілось називати нашого класного керівника- вчителя фізкультури- Віру Іванівну Дяченко.
Це дуже хороший педагог, мати, людина. З нею можна було вирішувати будь-які питання, навіть особисті. Віра Іванівна могла нам розказувати про те, що деякі мами не завжди могли б поділитися зі своїми дітьми.
А ще ми з нею часто їздили на екскурсії. Побували в Яремчі,Ворохті, Гошеві, Крилосі, Львові, Бресті. Ніхто з інших класів нашої школи стільки не подоррожував як ми, нам завжди заздрили.
Цікавими були й уроки фізкультури, виховні години. Ми багато нового дізнавались зі слів Віри Іванівни, уважно слухали її.
Зараз тільки можна згадувати ті щасливі хвилини, дні, роки, які ми були разом з Вірою Іванівною.
Важкою є втрата для всіх нас, а особливо для родини, що перестало битися серце такої з великої букви «Людини»,»Педагога», «Вчителя».
Ми завжди будемо памятати Вас, Віро Іванівно.
Ви найкращий наш класний керівник!
Гавриляк Оксана- учениця Віри Іванівни