Все навпаки,піднято вверх ногами,
Усе не так,давно усі не ті.
Вже зникли лицарі та їх прекрасні дами,
І не дивуйтесь,так буває у житті.
Нове століття, правила,стандарти,
Жіночних хлопців та мужніх дівчат.
Хоч як на мене - підліткові жарти,
Дрібні "понти" дорослих дитинчат.
Всі бачать лиш себе й нікого більше,
Чекають вчинків, серенад, віршів.
Хоча самі не здатні навіть трішки,
Любити щиро,як з найкращих снів.
І десь узявся дурнуватий принцип,
Всі плачуться,що світ вже без чудес.
Ви скажете:" Немає більше принців",
Хоча самим далеко до принцес.