Захворіла я зимою, стали лікувати.
І пилюлі і мікстуру стала купувати.
Третій місяць вже лікуюсь – а мені не краще,
Може теє, щось не то, може все пропаще….
Вже чотири терапевти мене оглядали,
І руками розводили, щось довго писали.
На ренген легенів вже два рази послали,
І в санстанції бацили мені висівали.
Вже аналізи, вчетверте, всі я поздавала,
У кімнаті на вологість навіть провіряла.
УЗД і ЕКГ теж всі поробила,
Адже наша медицина – то велика сила.
На дві тисячі, повірте, я пилюль вже з’їла
І печіночку свою гарно посадила.
Але ШОЕ – 45, падати не хоче,
Кожен день температура голову мороче.
І лікують терапевти і рецепти пишуть,
А я теє попиваю і вже ледве дишу.
Отже, вірний той діагноз, хто мені поставить ?
Допоможе хто, скажіть, хто біді зарадить?
До Іванівни в Козятин сьогодні попала,
Та яєчком курячим мене покачала,
Розказала всі симптоми, діагноз сказала.
І мене із легким серцем додому послала.
Я у шоці, дорогенькі, трясця твоїй мамі,
Як же нам всім виживати, не дойду до тями…
Може вам, вельмишановні, техніку змінити,
Може вам лоток яєць збігати купити?
Я фаринготрахеїт буду лікувати
І не буду я проблем із здоров'ям мати.
Ось так, милії подружки, мене лікували,
Як же вони, за цей час, всі мене достали!!!!!!!
Любов Щаслива відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Дякую. Так і лікуюсь з початку зими. Коли в мене є час та настрій, я захожу до Вас на сторінку і мені дуже подобається Ваша поезія. Відчуваю Вашу любов, тугу. Здоров"я Вам міцного і наснаги.
До чого все правильно! Я сам у цій шкурі бував! Пам'ятники вони валяють. А може треба взятися за життя народу, за охорону здоров'я!
Любов Щаслива відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Дякую Вам. Так, не солодко нам живеться. А з іншої сторони - на купляний диплом добре не налікуєш... Не всі, є лікарі від Бога, але мені вони не трапились.